Lancôme PoêmeEau de Parfum voor Vrouwen

3×
Lancôme Poême Eau de Parfum voor Vrouwen
Lancôme Poême Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
77,90

Code: LAM0382 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Lancôme Poême
Samenstelling

Begin een nieuw hoofdstuk van je romantische verhaal te schrijven. De eau de parfum Lancôme Poême zit vol contrasten die zich onderling aanvullen, als de woorden van een gedicht over grenzeloze liefde. Uit je zinnelijkheid met een heerlijke bloemengeur die ook het onbeschrijflijke kan vatten.

  • betoverende, bloemige geur voor romantische momenten
  • ideaal voor de koude tijd van het jaar
  • doet de verleidelijke kant van een vrouw nog meer uitkomen

Samenstelling van de geur
Als eerste klinken tedere tonen van de lycheebloem die een ijskoude verfrissing krijgen van blauw maanzaad uit het Himalayagebergte. Daarna stap je een bloeiende zomertuin binnen waar zich akkoorden van bedwelmende mimosa vermengen met zoetige oranjebloesem en geheimzinnige jasmijn. Dankzij de verweving van delicate vanille en bedwelmend subtiele datura, ruik je de geur nog lang op je huid met langdurige diepgang en intensiteit.

Verhaal van de geur
Tegengestelden trekken aan en de vrouwengeur Lancôme Poême is daar een perfect voorbeeld van. De contrasterende ingrediënten vormen een harmonieus aroma dat je omringt als een betoverend bloemenaura. Ook in de flacon vind je tegengestelden terug.

Die heeft aan één kant verleidelijke, vrouwelijke rondingen, en aan de andere kant zorgt hij dankzij de zuivere lijnen voor een lichtspel vol verrassingen. Het doorzichtige glas geeft de geur helderheid en een hint van onverschrokkenheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Himalaya Blauwe Maanzaad , Lychee bloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Sinaasappelboom bloesem , Mimosa
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Doornappel
Geursoort
bloemig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Poême3