Lancôme Ô de Lancôme

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Lancôme Ô de Lancôme Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Lancôme Ô de Lancôme Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Lancôme Ô de Lancôme Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Douchegel voor Vrouwen 200 ml
32,90

Code: LAM6094 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 23-1-2019
Lancôme Ô de Lancôme
Douchegel voor Vrouwen 200 ml | 32,90

Beschrijving van het parfum Lancôme Ô de Lancôme

Het douchegel Lancôme Ô de Lancôme Ô de Lancôme is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

 

Beoordeling Lancôme Ô de Lancôme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!