Lancôme Ô d'Azur

Eau de Toilette voor Vrouwen 125 ml

Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette voor Vrouwen  125 ml
Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette voor Vrouwen  125 ml
Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette voor Vrouwen  125 ml
125 ml
52,70

Code: LAM0345 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 24-10-2018
Lancôme Ô d'Azur
125 ml | 52,70

Beschrijving van het parfum Lancôme Ô d'Azur

Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk. Waan jezelf in een geur die je de hele dag in een goed humeur zal brengen!

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • voor de individualistische vrouw
  • vooral geschikt voor als het warm is

Samenstelling

Basisnoten
Hout, Muskus
Hartnoten
Peper, Pioenroos, Roos
Topnoten
Bergamot, Citroen
Geursoort
bloemig, fruitig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.