Lancôme MiracleEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Lancôme Miracle Eau de Parfum voor Vrouwen
Lancôme Miracle Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
94,40

Code: LAM0305 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 8-6-2020
UPS Air Mail
vrijdag 5-6-2020

Beschrijving van het parfum Lancôme Miracle
Samenstelling

De eau de parfum Lancôme Miracle is een energieke en sprankelende geur die een klein wonder lijkt te verbergen. Het kan je betoveren en roept een sfeer van schoonheid en uniekheid op.

  • bloemige geur
  • betoverend, energiek en toch niet opdringerig
  • geschikt voor elke dag

Samenstelling van de geur
Het betoverende geurconcert van deze eau de parfum begint met bedwelmende fresia in combinatie met lychee. Later wordt je verrast door de aromatische magnolia gewikkeld in energieke akkoorden van warme gember met een vleugje delicate peper. Het heerlijke genot wordt afgesloten door de fijne en delicate essentie van jasmijn en sensuele en pure muskus.

Het verhaal van de geur
Lancôme Miracle werd gelanceerd in 2000. De licht roze design symboliseert de kleur van de zonsopgang, energie van de nieuwe dag en het begin van iets succesvol. De zuiverheid en moderne design van de flacon is een verwijzing naar de jaren 1930 toen de beroemde Franse glasblazer Lalique een speciaal ontwerp voor het merk Lancôme creëerde.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lychee , Freesia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Gember , Magnolia , Jasmijn , Peper , Mandarijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Jasmijn , Amber
Geursoort
bloemig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Miracle