Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum voor Vrouwen

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum voor Vrouwen
Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
86,90

Code: LAM11302 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
vrijdag 18-6-2021

Beschrijving Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal
Samenstelling

Telkens als je je overgeeft aan een gevoel van vreugde word je omringd door de stralende kleuren van een regenboog. De eau de parfum voor vrouwen Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal weerspiegelt namelijk het idee dat vreugde niet gewoon een emotie is, maar een aura dat jou dankzij deze geur omringt.

  • heerlijke bloemige geur met stralende, zonnige noten
  • de geur straalt energie en positieve vibraties uit
  • het gezicht van de geur is het schoonheidsicoon met de stralende glimlach Julia Roberts

Samenstelling van de geur
In de topnoten word je verleid door citrustonen van mandarijn en zoetig-frisse bergamot, gekruid met een snufje pikante roze peper. Na een tijdje bloeit de geur van de witte bloemen van jasmijn en oranjebloesem open met een zonnig kokosakkoord. Op een golf van iris, patchoeli en vanilletonen ebt de geur langzaam weg.

Verhaal van de geur
De iconische glimlach die al sinds het jaar 2012 te zien is op de flacons van La Vie Est Belle is ook te vinden in de geur Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal, die in het jaar 2021 gelanceerd werd. Deze keer is de glimlach kristalhelder, en de flacon ziet eruit als een echt juweel waarin de verwarmende zonnestralen van een volmaakte zomerdag worden weerkaatst.

Schitterend als een aura van vreugde is ook het obligate strikje rond de hals van de flacon. Het flesje zelf trekt de aandacht met prachtige, holografische weerspiegelingen, waar de perzikroze inhoud doorheen te zien is. La Vie Est Belle Soleil Cristal verandert elk gewoon moment in iets unieks.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Peper , mandarijnolie
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kokos, Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Bourbon Vanille , Iris, Patchuli
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal