LancômeLa Vie Est Belle Gift SetIll. voor Vrouwen

Lancôme La Vie Est Belle Gift Set  Ill. voor Vrouwen
Lancôme La Vie Est Belle Gift Set  Ill. voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LAM11054

La Vie Est Belle Eau de Parfum 100 ml + La Vie Est Belle Eau de Parfum Travelpack 10 ml

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Lancôme La Vie Est Belle in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas
  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • speciale kersteditie

Inhoud van de set:

  • La Vie Est Belle Eau de Parfum 100 ml
  • La Vie Est Belle Eau de Parfum Travelpack 10 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.