Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette voor Vrouwen

26×
Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette voor Vrouwen
Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml
80,00

Code: LAM09917 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Lancôme La Nuit Trésor Nude
Samenstelling

Wanneer denk je dat je het mooist bent? In de ogen van je geliefde op het moment waarop je jezelf bent, spontaan en authentiek. Ook de eau de toilette voor vrouwen Lancôme La Nuit Trésor Nude overtuigt je er met zijn sensuele, zuivere geur van dat je geen filters nodig hebt om fantastisch te zijn.

  • oosterse, bloemige geur met fruitige ondertoon en een hint van kokosnoot
  • de typische, zwarte sluier van de flacons uit de reeks Trésor werd hier vervangen door een huidskleur
  • de geur werd gelanceerd in 2020 en werd gepersonifieerd door Penélope Cruz

Samenstelling van de geur
De initiële, zoetige frisheid is te danken aan de lichte tonen van bergamot. Een moment later komt de puur vrouwelijke geur van roos boven, maar dan treden geleidelijk aan de suggestieve, zoete kokosnoot en de zoetig verwarmende tonen van vanille al op de voorgrond.

Verhaal van de geur
Achter de geur Lancôme La Nuit Trésor Nude zit een verhaal van een authentieke, intieme liefde. De schoonheid van de vrouw wordt weerspiegeld in de ogen van de man, voor wie zij volmaakt is, of ze nu lacht, danst of zingt.

Ook de kleuren van de flacon van deze verblindende geur hebben een natuurlijke tint. De inhoud van het glazen flesje in de vorm van een diamant en het strikje in huidskleur roepen een liefdevolle stemming op nog voordat je de geur ruikt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Kokos, Vanille
Geursoort
oriëntaalse, fruitig, bloemig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme La Nuit Trésor Nude26