Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
93,50

Je bespaart 12%
50 ml
81,90

Code: LAM10527 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 21-4-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 21-4-2021
UPS Air Mail
dinsdag 20-4-2021

Beschrijving Lancôme Idôle L'Intense
Samenstelling

Een inspiratie voor anderen en idool voor zichzelf. Dat is een vrouw in wie de eau de parfum voor vrouwen Lancôme Idôle L'Intense ons allemaal transformeert. Omdat ook jij de kracht in jezelf hebt. Je moet hem gewoon vastpakken en de aura van succes om je heen laten stralen.

  • bloemige chypre-geur
  • een intensere interpretatie van Lancôme Idôle
  • geïntroduceerd in 2020

Samenstelling van de geur
De geur opent met de chypre-tonen samen met de bittere tonen van sinaasappel en wilde mandarijn. Na een tijdje maken ze ruimte voor de intense geur van rozen. Voor Idôle L’Intense zijn er vier verschillende soorten uit twee verre plaatsen gebruikt die drie soorten extractie ondergingen. De iconische roos is aangevuld door de kenmerkende jasmijn, die glans en sensualiteit aan de geur toevoegt. De basisnoten die het duidelijkst naar voren komen wanneer de geur vervaagt zijn opgebouwd uit de combinatie van houtachtige en vanille-tonen.

Verhaal van de geur
De geur Lancôme Idôle L’Intense spreekt tot een hele generatie van vrouwen die bereid zijn om de wereld te veroveren en die niet bang zijn om groot te dromen en vastbesloten zijn hun kracht te gebruiken om ze te verwezenlijken. Het moedigt vrouwen aan om de vlam van succes aan te steken en samen de wereld te laten stralen. Ook jij kunt een lichtstraal voor anderen zijn.

Deze intens vrouwelijke en verslavende geur volgde het buitengewone succes op van de originele Idôle-geur uit 2019 in zo'n dun flesje dat het ongeëvenaard is in de wereld van parfums. De geur zal letterlijk van je huid stralen en haar karakter is onderstreept door de ultradunne flacon met gouden versiering die op een gloeiende vlam lijkt.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bittere Sinaasappel , wilde mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Akigalawood®, Sandelhout
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Idôle L'Intense