Lancôme Idôle Eau de Parfum voor Vrouwen Limited Edition

Lancôme Idôle Eau de Parfum voor Vrouwen  Limited Edition
Lancôme Idôle Eau de Parfum voor Vrouwen  Limited Edition
50 ml

Code: LAM11229 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Lancôme Idôle
Samenstelling

Word een idool en oneindige inspiratiebron voor ...jezelf! Want jij bent degene die jou alles kan gunnen waar je van droomt! De eau de parfum Lancôme Idôle geeft je het zelfbewustzijn en de zekerheid over je onbegrensde, vrouwelijke perfectie.

  • zuivere bloemengeur met chypre elementen
  • voor vrouwen die zich zelfzeker en vrouwelijk willen voelen
  • unieke, ultrasmalle flacon die perfect in de hand past

Samenstelling van de geur
Meteen aan het begin komen de frisse akkoorden van bergamot met een zoete ondertoon tot uiting. Daarna ontvouwt de geurcompositie zich in een bloemensymfonie waar de hoofdrol wordt gespeeld door de essence van de nobele roos, terwijl de jasmijnbloempjes in de begeleiding het hart van geur vervolledigen. De basis wordt gevormd door cederhout, vanille en blaadjes patchoeli.

Het verhaal van de geur
Lancôme Idôle geeft met gesofisticeerde elegantie pure vrouwelijkheid weer met alles wat daarbij hoort. Voornamelijk dankzij de essence van rozen. Deze koningin van het florarijk is in essentie een vrouw in bloemvorm. Haar sensuele geur en scherpe doornen staan symbool voor de schoonheid en de kracht van de vrouw.

De uitzonderlijke flacon dicht over de oneindige mogelijkheden die vrouwen binnen handbereik hebben. Ze onderscheidt zich door haar zuiverheid en ongecompliceerdheid. Onder het motto “de kracht van eenvoud“ bewijst ze zo opnieuw dat hier een unieke geur is ontstaan voor sterke, onafhankelijke vrouwen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Jasmijn , rozenwater
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Ceder , Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Idôle