LancômeIdôle Aura Eau de Parfum voor Vrouwen

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum voor Vrouwen
Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
120,00

Je bespaart 14%
100 ml
103,00

Code: LAM11574 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 29-10-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-10-2021

Beschrijving Lancôme Idôle Aura
Samenstelling

Een geur die de unieke innerlijke kracht van elke vrouw weerspiegelt.

Warm en sensueel, als een huid die verwarmd wordt door de eindeloze stralen van de ondergaande zon, is dit Idôle Aura eau de parfum.

De zorgvuldig uitgekozen geurcompositie van roos, stralende jasmijn en warme vanille weerspiegelt de wilskracht en vastberadenheid van vrouwen die bruisen van tomeloze energie. Want samen kunnen ze het onmogelijke, samen zijn ze niet te stoppen, samen zijn ze godinnen.

  • bloemig eau de parfum met chypre noten
  • geschikt voor de lente- en zomermaanden
  • bevat ingrediënten van duurzame bronnen

Samenstelling van de geur
Idôle Aura ontwaakt met het delicate bloemige aroma van rozenblaadjes gecombineerd met het ongewone zilte akkoord van Fleur de Sel. Het fluweelzachte aroma gaat over in een zuivere jasmijngeur, die deze geur een levendige toets geeft en zich vermengt met frisse en sprankelende noten van bergamot. In de basis combineert warme vanille zich met muskusachtige noten.

Verhaal van de geur
Lancôme Idôle Aura is een symbool van vrouwelijke kracht en saamhorigheid. De essentiële ingrediënten, zoals de essence van de Isarpe Rose en de Grasse Rose of Stoic, worden door Isarpe vrouwen met de hand uitgezocht.

De futuristische en stabiele fles met een slank silhouet is versierd met een roségoudkleurig parelhart dat wervelt van energie. Idôle Aura is een parfum voor vrouwen die hun eigen prestaties met anderen willen delen, elkaar willen inspireren en een unieke vrouwelijke gemeenschap willen creëren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roos , Zout
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Vanille
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Idôle Aura