Lancôme Hypnôse

XXL Volume Mascara

Lancôme Hypnôse XXL Volume Mascara
Tint 01 Noir Hypnotic 6,2 ml
33,50

Code: LAM07274 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Lancôme Hypnôse
Tint 01 Noir Hypnotic 6,2 ml | 33,50

Beschrijving van de cosmetica Lancôme Hypnôse

De mascara Lancôme Hypnôse Hypnôse geeft je wimpers een maximale lengte en een onwerkelijk volume.

Kenmerken:

  • onderstreept de vorm van de ogen
  • wordt snel en eenvoudig toegepast
  • verdikt de wimpers
  • scheidt elke wimper afzonderlijk

Hoe te gebruiken:
Breng de mascara aan met fijne streken op de wimpers vanaf de wortels tot de uiteinden. Maak voor een groter effect meerdere lagen.

Kenmerken

Soort mascara
voor volume
Waterproof
nee

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.