Lancôme Hydra Zen

Lancôme Hydra Zen
Lancôme Hydra Zen
Lancôme Hydra Zen

Code: LAM07678 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Cream-Gel 50 ml + Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Night Cream 15 ml + Hydra Zen Eye Care 5 ml + Advanced Genifique Youth Activating Concentrate 7ml

Kenmerken

Consistentie
crème, gelcrème, serum
Huidtype
gedehydrateerd, vermoeid
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Gift Set
Volgens huidproblemen
hydratatie, vitaliteit & verheldering

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.