Lancôme Hydra ZenCosmetica SetII. (voor Hydratatie en Veerkrachtige Huid ) voor Vrouwen

Lancôme Hydra Zen Cosmetica Set  II. (voor Hydratatie en Veerkrachtige Huid ) voor Vrouwen
Lancôme Hydra Zen Cosmetica Set  II. (voor Hydratatie en Veerkrachtige Huid ) voor Vrouwen

Code: LAM07814 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Advanced Génifique Verjongende Serum 7 ml + Hydra Zen Hydraterende Gel Crème 15 ml + Advanced Génifique Yeux Verjongende Oogcrème 3 ml

Cadeautje voor jou
Bij een besteding boven de € 50 kan je in het winkelmandje kiezen uit 12 geweldige opties als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.