Lancôme Flash BronzerZelfbruinende Gel voor het Gezicht

Lancôme Flash Bronzer Zelfbruinende Gel voor het Gezicht
Lancôme Flash Bronzer Zelfbruinende Gel voor het Gezicht
50 ml

Code: LAM4153 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Lancôme Flash Bronzer
Kenmerken

Geeft je huid binnen een paar uur een gelijkmatig en stralend kleurtje. De zelfbruinende gel Lancôme Flash Bronzer met DHA technologie en vitamine E geeft je gezicht een natuurlijke gebruinde tint zonder je fijne huid uit te drogen.

Eigenschappen:

  • een natuurlijk bruin kleurtje binnen enkele uren
  • zorgt voor de hydratatie en beschermt je huid tegen uitdroging
  • dankzij de voedende samenstelling vol vitaminen zorgt voor de juiste voeding
  • sneldrogende textuur

Samenstelling:

  • DHA-technologie –zorgt voor een natuurlijk ogend bruin kleurtje
  • vitamine E - hydrateert de huid en beschermt tegen vroegtijdige veroudering

Aanbrengen:
Breng gelijkmatig aan op je voorhoofd, neus, wangen en hals, smeer goed uit en laat enkele uren werken. Was je handen grondig na gebruik om vlekken te voorkomen.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Flash Bronzer