Lancôme Bocage

Deodorant roller

2×
Lancôme Bocage Deodorant roller
Lancôme Bocage Deodorant roller
22,90

Je bespaart 22%
50 ml
17,80

Code: LAM0062 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 21-8-2019
Lancôme Bocage
50 ml | 17,80

Product beschrijving Lancôme Bocage

De deodorant Lancôme Bocage bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

Kenmerken:

  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • geeft frisheid
  • irriteert de huid niet

Hoe te gebruiken:
U kunt de applicatie op elk moment van de dag herhalen.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Verpakkingssoort
Deo Roll-on

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.