Lancôme Bi-Facil Visage

Twee-Fasen Micellair Water voor het Gezicht

Lancôme Bi-Facil Visage Twee-Fasen Micellair Water voor het Gezicht
Lancôme Bi-Facil Visage Twee-Fasen Micellair Water voor het Gezicht
Lancôme Bi-Facil Visage Twee-Fasen Micellair Water voor het Gezicht
25,50
Korting 18%
200 ml
20,80

Code: LAM5569 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Lancôme Bi-Facil Visage
200 ml | 20,80

Beschrijving van de cosmetica Lancôme Bi-Facil Visage

Het micellaire water Lancôme Bi-Facil Visage zorgt voor een grondige afschminking binnen enkele minuten. Tegelijkertijd ontdoet het je huid van het dagelijks vuil en dode huidcellen.

Kenmerken:

  • verwijdert ook de bestendige make-up
  • kan worden gebruikt voor het afschminken van het hele gezicht, ogen en lippen
  • kan ook worden gebruikt voor een gevoelige huid

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de cosmetische tampon en maak de huid schoon door het product lichtjes uit te smeren.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.