Lancaster Tan Maximizer

Verkoelende en Verfrissende mist voor Ondersteuning van Bruining

Lancaster Tan Maximizer Verkoelende en Verfrissende mist  voor Ondersteuning van Bruining
Lancaster Tan Maximizer Verkoelende en Verfrissende mist  voor Ondersteuning van Bruining
Lancaster Tan Maximizer Verkoelende en Verfrissende mist  voor Ondersteuning van Bruining
125 ml
17,80

Code: LAN0728 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 18-1-2019
Lancaster Tan Maximizer
125 ml | 17,80

Beschrijving van de cosmetica Lancaster Tan Maximizer

Het preparaat Lancaster Tan Maximizer geeft de door de zon belaste huid de nodige zorg en verlengt tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining.

Kenmerken:

  • verlengt de gebruinde uitstraling
  • vermindert schilfering van de huid
  • regenereert intensief
  • kalmeert perfect de huid
  • heeft een verkoelend effect

Hoe te gebruiken:
Schud het product grondig voor gebruik. Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden. Laten absorberen, niet afvegen.

Kenmerken

Consistentie
emulsie
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Lancaster

Lancaster cosmetica is al meer dan 70 jaar bekend om zijn passie voor het licht en de zon. Het merk eert de bron van leven, de essentie van energie en het symbool van de schoonheid. De producten van Lancaster garanderen dat uw verblijf in de zon altijd veilig is, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Het merk Lancaster begon geschiedenis te schrijven in 1946 in Monaco. De verzorgende producten die de huid niet alleen voedden en hydrateerden, maar ook voldoende tegen UV-stralen beschermden, zorgden voor een succesvolle ontwikkeling van het merk. Na 1971 worden meeste producten ontwikkeld als bescherming tegen de zon en de zonnebrandcrèmes, after-sun crèmes en zelfbruiningsproducten werden al snel uiterst populair.

De huidverzorgingsproducten van Lancaster maken het elke dag weer opnieuw mogelijk om van de zon te genieten. Zorg voor een prachtige, gebronsde en stralende huid – het hele jaar door en zonder bang te hoeven zijn om te verbranden.