LancasterSun Sensitive After Sun Repairing Balm After Sun Balsem

Lancaster Sun Sensitive After Sun Repairing Balm After Sun Balsem
Lancaster Sun Sensitive After Sun Repairing Balm After Sun Balsem
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LAN01559

Het middel na het zonnebaden Lancaster Sun Sensitive After Sun Repairing Balm zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam
  • verzorgt en regenereert

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig

Lancaster cosmetica is al meer dan 70 jaar bekend om zijn passie voor het licht en de zon. Het merk eert de bron van leven, de essentie van energie en het symbool van de schoonheid. De producten van Lancaster garanderen dat uw verblijf in de zon altijd veilig is, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Het merk Lancaster begon geschiedenis te schrijven in 1946 in Monaco. De verzorgende producten die de huid niet alleen voedden en hydrateerden, maar ook voldoende tegen UV-stralen beschermden, zorgden voor een succesvolle ontwikkeling van het merk. Na 1971 worden meeste producten ontwikkeld als bescherming tegen de zon en de zonnebrandcrèmes, after-sun crèmes en zelfbruiningsproducten werden al snel uiterst populair.

De huidverzorgingsproducten van Lancaster maken het elke dag weer opnieuw mogelijk om van de zon te genieten. Zorg voor een prachtige, gebronsde en stralende huid – het hele jaar door en zonder bang te hoeven zijn om te verbranden.