Lancaster Sun ControlAfter Sun Balsem tegen Huidveroudering

2×
Lancaster Sun Control After Sun Balsem tegen Huidveroudering
Lancaster Sun Control After Sun Balsem tegen Huidveroudering
50 ml

Code: LAN0626 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Lancaster Sun Control
Kenmerken

Het zonnebrandmiddel Lancaster Sun Control geeft je huid de nodige zorg na het verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • biedt onmiddellijke verlichting aan de huid
  • helpt de huid regenereren
  • geeft soepelheid terug aan de huid
  • heeft een verkoelend effect

Hoe te gebruiken:
Breng aan in voldoende hoeveelheden op schone huid, die blootgesteld werd aan zonlicht. Gebruik regelmatig na elk zonnebad.

Kenmerken

Consistentie
balsem
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Lancaster

Lancaster cosmetica is al meer dan 70 jaar bekend om zijn passie voor het licht en de zon. Het merk eert de bron van leven, de essentie van energie en het symbool van de schoonheid. De producten van Lancaster garanderen dat uw verblijf in de zon altijd veilig is, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Het merk Lancaster begon geschiedenis te schrijven in 1946 in Monaco. De verzorgende producten die de huid niet alleen voedden en hydrateerden, maar ook voldoende tegen UV-stralen beschermden, zorgden voor een succesvolle ontwikkeling van het merk. Na 1971 worden meeste producten ontwikkeld als bescherming tegen de zon en de zonnebrandcrèmes, after-sun crèmes en zelfbruiningsproducten werden al snel uiterst populair.

De huidverzorgingsproducten van Lancaster maken het elke dag weer opnieuw mogelijk om van de zon te genieten. Zorg voor een prachtige, gebronsde en stralende huid – het hele jaar door en zonder bang te hoeven zijn om te verbranden.

Review Lancaster Sun Control