Lancaster Self Tan Beauty

Comfortabel Zelfbruinings Crème voor Lichaam en Gezicht

Lancaster Self Tan Beauty Comfortabel Zelfbruinings Crème voor Lichaam en Gezicht
Lancaster Self Tan Beauty Comfortabel Zelfbruinings Crème voor Lichaam en Gezicht
125 ml

Code: LAN0615 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Lancaster Self Tan Beauty
125 ml

Breng mij op de hoogte

Product beschrijving Lancaster Self Tan Beauty

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Lancaster Self Tan Beauty is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd
  • laat geen vlekken achter
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
alle huidtypen
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Lancaster

Lancaster cosmetica is al meer dan 70 jaar bekend om zijn passie voor het licht en de zon. Het merk eert de bron van leven, de essentie van energie en het symbool van de schoonheid. De producten van Lancaster garanderen dat uw verblijf in de zon altijd veilig is, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Het merk Lancaster begon geschiedenis te schrijven in 1946 in Monaco. De verzorgende producten die de huid niet alleen voedden en hydrateerden, maar ook voldoende tegen UV-stralen beschermden, zorgden voor een succesvolle ontwikkeling van het merk. Na 1971 worden meeste producten ontwikkeld als bescherming tegen de zon en de zonnebrandcrèmes, after-sun crèmes en zelfbruiningsproducten werden al snel uiterst populair.

De huidverzorgingsproducten van Lancaster maken het elke dag weer opnieuw mogelijk om van de zon te genieten. Zorg voor een prachtige, gebronsde en stralende huid – het hele jaar door en zonder bang te hoeven zijn om te verbranden.