Lancaster Infinite BronzeBronzing Gezichtisgel SPF 15

1×
Lancaster Infinite Bronze Bronzing Gezichtisgel SPF 15
Lancaster Infinite Bronze Bronzing Gezichtisgel SPF 15
Tint 002 Sunny 50 ml

Code: LAN0618 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Lancaster Infinite Bronze

Het zelfbruinende preparaat voor het gezicht Lancaster Infinite Bronze geeft je huid een perfecte, natuurlijk gebruinde look.

Kenmerken:

  • geeft de huid een natuurlijke gouden bruining
  • laat geen vlekken achter

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de gereinigde huid van het gezicht en smeer het uit in de richting van de nek en het decolleté.

Kenmerken

Beschermingsfactor
medium bescherming (SPF 15 – SPF 25)
Consistentie
gelcrème
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Lancaster

Lancaster cosmetica is al meer dan 70 jaar bekend om zijn passie voor het licht en de zon. Het merk eert de bron van leven, de essentie van energie en het symbool van de schoonheid. De producten van Lancaster garanderen dat uw verblijf in de zon altijd veilig is, zodat je er zoveel mogelijk van kunt genieten.

Het merk Lancaster begon geschiedenis te schrijven in 1946 in Monaco. De verzorgende producten die de huid niet alleen voedden en hydrateerden, maar ook voldoende tegen UV-stralen beschermden, zorgden voor een succesvolle ontwikkeling van het merk. Na 1971 worden meeste producten ontwikkeld als bescherming tegen de zon en de zonnebrandcrèmes, after-sun crèmes en zelfbruiningsproducten werden al snel uiterst populair.

De huidverzorgingsproducten van Lancaster maken het elke dag weer opnieuw mogelijk om van de zon te genieten. Zorg voor een prachtige, gebronsde en stralende huid – het hele jaar door en zonder bang te hoeven zijn om te verbranden.