Lalique Pour Homme LionEau de Parfum voor Mannen

2×
Lalique Pour Homme Lion Eau de Parfum voor Mannen
Lalique Pour Homme Lion Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
100,00

Je bespaart 70%
125 ml
30,30

Code: LAL0026 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 2-10-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 2-10-2020
UPS Air Mail
donderdag 1-10-2020

Beschrijving van het parfum Lalique Pour Homme Lion
Samenstelling

Speciaal voor alle gesofisticeerde mannen werd de eau de parfum Lalique Pour Homme gecreëerd. Laat je meevoeren op een golf van klassieke elegantie die in elke tijd even trendy is.

  • aromatische, houtachtige geur
  • voor de man die zich elegant wil voelen
  • geschikt om overdag en ´s avonds te dragen

Samenstelling van de geur
Eerst word je verrast door de verfrissende tonen van kruiden en fruit die verborgen zitten in aromatische lavendel, rozemarijn, zoete mandarijn en bergamot. De verkoelende opening van de geur slaat vervolgens om met het opvallende aroma van iris, cederhout en jasmijn. In de laatste fase komen de aardse tonen van sandelhout, kostbare patchoeli, amber en exotische vanille boven.

Verhaal van de geur
De geur Lalique Pour Homme werd al in het jaar 1997 gelanceerd en sluit aan op het meesterwerk van de Franse kunstenaar-juwelier René Lalique.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Pomelo , Lavendel , Mandarijn , Rozemarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Ceder , Lelietje van Dalen , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Patchuli , Amber , Sandelhout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Pour Homme Lion2