Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum voor Vrouwen

5×
Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum voor Vrouwen
Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
97,00

Je bespaart 66%
100 ml
32,80

Code: LAL0047 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Lalique Perles de Lalique
Samenstelling

De eau de parfum Lalique Perles de Lalique is een heel vrouwelijke, romantische en verleidelijke geur die elke doordeweekse dag vervult van sensualiteit en van elke avond iets uitzonderlijks maakt.

  • licht pikante chypre geur met houtachtige akkoorden
  • voor de elegante vrouw die niet bang is om origineel en onconventioneel te zijn
  • met name ideaal voor warme dagen en avonden

Samenstelling van de geur
De aangename aardse noten van patchoeli en kasjmierhout zijn present in de hele geurcompositie Perles de Lalique en geven de geur een ongekende diepgang en een vleugje elegantie. In het begin worden deze essences vergezeld van bloemaccenten, met name in de vorm van Bulgaarse roos, die uitmunt door een uitzonderlijk vrouwelijk, zoetig gekruid aroma. Bloemige en pikante akkoorden worden ook gebracht door de in het hart verborgen bourbon peper. De kasjmieren basisnoten, die de eau de parfum geraffineerdheid geven, worden aangevuld door patchoeli.

Het verhaal van de geur
Perles de Lalique werd geïnspireerd op het legendarische, glazen poederdoosje “Cactus”, in 1928 ontworpen door René Lalique. De geur van de hand van parfumeuse Nathalie Lorson werd op de markt gebracht in 2006 en won een jaar later de prijs van het tijdschrift Marie Claire voor beste parfum van het jaar.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Orriswortel , Bulgaarse Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bourbon Peper , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Kasjmier Hout
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Perles de Lalique5