LaliqueLes Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex

1×
Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex
Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
200,00

Je bespaart 10%
100 ml
180,00

Op voorraad | Code: LAL0971
1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Leer met je zintuigen een juweel onder de metalen kennen dat al sinds oudsher door de mensheid op prijs gesteld wordt. Binnen de geurenwereld wordt de uniekheid van koper beschreven door de uniseks eau de parfum Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper. Ontdek dit kostbare metaal vanuit een nieuw perspectief – het olfactorische.

  • bekoorlijke geur met lederen noten voor mannen en vrouwen
  • maakt deel uit van de geurencollectie die gewijd is aan kostbare metalen
  • gecreëerd door parfumeuse Julie Masse

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening ga je stralen dankzij de combinatie van roze en zwarte peper, doordrongen van de frisheid van citroen. Daarna word je verleid door zoete, bedwelmende jasmijn met een hint van roos. Het opvallende lederakkoord in de finish munt uit in combinatie met patchoeli en warme, zoete labdanum.

Verhaal van de geur
De ingrediënten die het lederen aroma geven, vormen samen een van de oudste olfactorische families, en hier hoort ook de geur Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper bij. Deze eau de parfum is geïnspireerd op koper, die samen met acht andere geuren uit de collectie Les Compositions  Parfumées mannen en vrouwen een onmiskenbare geurervaring biedt.

Samenstelling

Geursoort
bloemig, leder

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.