Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze Eau de Parfum Unisex

Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze Eau de Parfum Unisex
Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
200,00

Je bespaart 52%
100 ml
96,50

Code: LAL1123 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze
Samenstelling

Stap de wereld binnen waar een glans van metaal gecombineerd wordt met de geur van bloemen. De uniseks eau de parfum Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze overtuigt je ervan dat de wereld van metaal en flora perfect bij elkaar kunnen passen. Laat deze unieke combinatie op je huid openbloeien.

  • frisse, bloemige geur voor mannen en vrouwen
  • maakt deel uit van de geurencollectie die gewijd is aan kostbare metalen
  • Karine Dubreuil is de neus achter deze geur

Samenstelling van de geur
De frisse combinatie van rabarber en de zoetige citrusgeur van bergamot doet je meteen in de opening een plezier en verwijst tegelijk naar de koelte die metaal oproept. Even later bloeien de geur van bourbon geranium en de bekoorlijke, zoete noten van echte jasmijn volledig open. De warme, zachte tonen van amber, houtachtige oudh, patchoeli en vetiver geven de geurcompositie stabiliteit en een langdurige finish.

Verhaal van de geur
De inspiratie voor de geur Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze was het metaal brons – meer bepaald de groene patina die er na verloop van tijd op ontstaat. Van die groene kleur leidt de associatie rechtstreeks naar bloemen – de stengels, bladeren en de bloemen zelf. Het resultaat is een opvallende geurcompositie die het beeld oproept van lentebloemen en kostbare metalen tegelijk.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rabarber , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Geranium Bourbon , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Oud , Vetiver , Patchuli , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze