Lalique L'Amour

Bodylotion voor Vrouwen 150 ml

Lalique L'Amour Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Lalique L'Amour Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Bodylotion voor Vrouwen 150 ml
28,80

Code: LAL0829 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 27-5-2019
Lalique L'Amour
Bodylotion voor Vrouwen 150 ml | 28,80

Beschrijving van het parfum Lalique L'Amour

De bodymilk Lalique L'Amour is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Beoordeling Lalique L'Amour

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!