LaliqueEncre Noire A L'Extreme Gift SetI. voor Mannen

1×
Lalique Encre Noire A L'Extreme Gift Set  I. voor Mannen
Lalique Encre Noire A L'Extreme Gift Set  I. voor Mannen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LAL02281

Eau de Parfum 50 ml + Douchegel 150 ml

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor mannen Lalique Encre Noire A L'Extreme bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die ervoor zorgen dat je dagelijkse badkamerritueel perfect harmonieert.

Kenmerken:

  • chique geur voor wie veeleisend is
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Douchegel 150 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, houtachtig
Set variant
Gift Set

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.