Lalique Encre Noire À L'ExtrêmeEau de Parfum voor Mannen

3×
Lalique Encre Noire À L'Extrême Eau de Parfum voor Mannen
Lalique Encre Noire À L'Extrême Eau de Parfum voor Mannen
112,00

Je bespaart 71%
100 ml
33,00

Code: LAL0604 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 30-1-2020
UPS Air Mail
woensdag 29-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Lalique Encre Noire À L'Extrême
Samenstelling

Op de grens van licht en schaduw. Precies daar vind je de eau de parfum Lalique Encre Noire À L’Extrême die de belichaming van mannelijke sensualiteit is. Dompel jezelf onder in deze intense houtachtige geur waarin cipressen en andere aardse elementen sensueel worden gecombineerd.

  • chypre-houtachtige geur met fijne ondertonen van citrusvruchten
  • gemaakt voor alle sterke mannen die alle obstakels kunnen overwinnen
  • de geur verwekt opnieuw je sensualiteit en geeft je kracht

Samenstelling van de geur
Duik in de houtachtige geuren meteen vanaf de topnoten. Je wordt verwelkomd met de akkoorden van cipres, elemi-essentie en bergamot. De aardachtige Haïtiaanse vetiver in combinatie met wierook en iriswortel zorgen verder voor sensualiteit en intensiteit. Het unieke karakter van deze compositie is te wijten aan de tonen van sandelhout, patchoeli en benzoïne.

Het verhaal van de geur
Lalique Encre Noire À L ’Extrême vertoont de nieuwe definitie van mannelijkheid. Hij is de sterkere, sensuelere en rijkere opvolger van Lalique Encre Noire. De geur onthult een nieuwe kant van mogelijkheden: sensueel, elegant, verfijnd en verleidelijk.

Samenstelling

Topnoten
Cipres , Elemi , Bergamot
Hartnoten
Haïtiaanse vetiver, Incense, Orriswortel
Basisnoten
Benzoine , Patchuli , Sandelhout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Encre Noire À L'Extrême