Lalique Noir Premier Elegance Animale Eau de Parfum Unisex

1×
Lalique Noir Premier Elegance Animale Eau de Parfum Unisex
Lalique Noir Premier Elegance Animale Eau de Parfum Unisex
Gratis verzending
100 ml
216,00

Code: LAL0491 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Lalique Noir Premier Elegance Animale
Samenstelling

Hef het doek waaronder gevaar schuilt en maak het roofdier in jezelf wakker. Wilde, dominante tonen, dat is waar het om draait in de eau de parfum Lalique Noir Premier Elegance Animale, die in grote mate geïnspireerd werd door artistieke elementen.

  • leren geur
  • voor vrouwen en mannen die van avontuur houden
  • voor gebruik overdag en ‘s avonds

Samenstelling van de geur
In de topnoten klinken de uitbundige tonen van de geur van saffraan, die zich vermengt met zoete perzik en frisse geranium. Daarna word je gevangen in de klauwen van het roofdier door de combinatie van wilde roos, aardse gurjun balsem en contrasterende, subtiele jasmijn. De finale akkoorden van leder en sandelhout kruipen onder je vel en laten je niet meer los.

Verhaal van de geur
De geur Lalique Noir Premier Elegance Animale is geïnspireerd op het beeld van de panter “Zeila“, dat door kunstenares Marie-Claude Lalique gecreëerd werd in 1989. De geur werkt vooral met zinnelijke, naturalistische tonen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Perzik , Saffraan , Geranium
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Jasmijn , Oost Indiche Balsem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Sandelhout
Geursoort
leder

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Noir Premier Elegance Animale1