Lalique Azalée Eau de Parfum voor Vrouwen

Lalique Azalée Eau de Parfum voor Vrouwen
Lalique Azalée Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
87,00

Je bespaart 65%
50 ml
30,20

Code: LAL0249 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Lalique Azalée
Samenstelling

Hoe ruikt sensualiteit? Als de eau de parfum Lalique Azalée. De fijne bloemige noten in combinatie met chypre brengen jou en je omgeving naar nieuwe, tot nu toe onontdekte geursferen en stimuleren je verborgen passie.

  • bloemige geur met chypre-noten
  • voor alle zelfverzekerde vrouwen die naar passie verlangen
  • fijne, harmonische geur in een design flacon met bloemenmotieven

Samenstelling van de geur:

Deze eau de parfum combineert elegant de chypre-noten met verschillende bloemen. In de topnoten ontdek je een trio geurakkoorden met zoet-frisse bergamot, bedwelmende fresia en sappige perzik. In de hartnoten ontwikkelt zich de schoonheid van deze geur maar vooral de akkoorden van elegante gardenia, jasmijn en roos. De uniciteit en harmonie worden aan Lalique Azalée toegevoegd door amber, patchoeli en sandelhout in het basisnoten.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Perzik , Freesia , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Gardenia , Echte Arabische Jasmijn , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Sandelhout , Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Azalée