Lalique AmethystEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Lalique Amethyst Eau de Parfum voor Vrouwen
Lalique Amethyst Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
97,00

Je bespaart 78%
100 ml
21,50

Code: LAL0002 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 25-2-2020
UPS Air Mail
dinsdag 25-2-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Lalique Amethyst
Samenstelling

Stel je een sappige cocktail voor van braambessen, zoete frambozen en zwarte bessen die je gewoon móet proeven. Voeg hieraan blaadjes van wilde rozen en pioenrozen toe, een snufje hout en delicieuze vanille. Dat is precies hoe de eau de parfum Lalique Amethyst ruikt. Bloemig, fruitig en betoverend. 

  • fruitige bloemengeur met houtakkoorden

  • geschikt om overdag te dragen, vooral tijdens de lente en zomer

  • flacon geïnspireerd op een reeks van legendarische badkameraccessoires van het jaar 1920 

Samenstelling van de geur
De opening van de geurcompositie behoort toe aan de fruitige akkoorden van sappige cassis, zoete frambozen en braambessen. Daarna komen er bloemen op de voorgrond, met name wilde roos, bekorende pioenroos en ylang-ylang. Als een fluwelen streling ruik je in de basis verwarmend hout, verslavende vanille en de onmiskenbare muskus. 

Het verhaal van de geur 
De geur Amethyst werd geïnspireerd op de reeks badkameraccessoires ”Épines”, ontworpen door René Lalique in het jaar 1920. De ornamenten van Laliques legendarische reeks zijn terug te vinden op de flacon van de eau de parfum. De naam, het ontwerp, de kleur en de samenstelling van de geurcompositie zijn een uitdrukking van natuurlijke schoonheden en zeldzame juwelen.


 

Samenstelling

Topnoten
Zwarte Aalbessen , Bramen Blad , Bramen , Framboos
Hartnoten
Wilde Roos , Pioenroos , Ylang-Ylang
Basisnoten
Vanille , Muskus , Hout
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Amethyst