Lalique Amethyst

Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Lalique Amethyst Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Lalique Amethyst Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Code: LAL0220 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Lalique Amethyst
Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Beschrijving van het parfum Lalique Amethyst

De geparfumeerde body-crème Lalique Amethyst wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Beoordeling Lalique Amethyst

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!