Lacoste Pour Femme Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Lacoste Pour Femme Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Lacoste Pour Femme Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 41%
90 ml
52,10

Code: LAC2493 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Lacoste Pour Femme Intense
Samenstelling

De vrouwelijkheid geconcentreerd in een sensuele geur. De eau de parfum Lacoste Pour Femme Intense weerspiegelt de ware essentie van een kosmopolitische vrouw en haar unieke elegantie die haar bij elke stap vergezelt.

  • fluweelachtige, bloemig-houtachtige geur
  • voor verfijnde vrouwen
  • geschikt voor overdag en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De eau de parfum opent met delicieuze akkoorden van zoete karamel, zijn diepe kleur wordt weerspiegeld in de donkere kleur van de flacon. Net als de originele versie van Lacoste Pour Femme behoudt deze geurcompositie in de hartnoten de bloemige tonen van de Bulgaarse roos, evenals de belangrijkste essenties van sandelhout en Himalaya ceder in de basisnoten.

Het verhaal van de geur
Lacoste Pour Femme Intense is uitgebracht in 2018 in een warmere interpretatie van Lacoste Pour Femme uit 2003. De nieuwe geurcompositie in geïnspireerd door een sterke persoonlijkheid en haar niet-arrogante houding, een persoonlijkheid die zowel subtiliteit als ruwheid, zelfvertrouwen en elegantie combineert.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Caramel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Sandelhout , Himalaya ceder
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Pour Femme Intense