Lacoste Pour Femme Gift SetII. voor Vrouwen

Lacoste Pour Femme Gift Set  II. voor Vrouwen
Lacoste Pour Femme Gift Set  II. voor Vrouwen
26,70

Code: LAC03886 | Op voorraad

Eau de Parfum 50 ml + geparfumeerde bodymilk 100 ml

1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Lacoste Pour Femme
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor je liefste wederhelft, je zus of je moeder? De parfumset voor vrouwen Lacoste Pour Femme tovert gegarandeerd een glimlach op haar gezicht.

Kenmerken:

  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet
  • doet elke vrouw plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • geparfumeerde bodymilk 100 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Pour Femme