LacosteMatch Point Gift SetII.

Lacoste Match Point Gift Set  II.
Lacoste Match Point Gift Set  II.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LAC03909

Eau de Toilette 50 ml + geparfumeerde douchegel 75 ml

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Lacoste Match Point doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • geparfumeerde douchegel 75 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, houtachtig
Set variant
Gift Set

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.