Lacoste Match Point Eau de Toilette voor Mannen

Lacoste Match Point Eau de Toilette voor Mannen
Lacoste Match Point Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
82,00

Je bespaart 63%
100 ml
30,20

Code: LAC03863 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Lacoste Match Point
Samenstelling

Het beslissende moment waarop je alles in je handen hebt. Een uniek moment wanneer het om alles gaat. Alle intense, spannende emoties van deze belangrijke momenten zijn geconcentreerd in eau de toilette voor mannen Lacoste Match Point. De geur wordt je dagelijkse uitdaging zodat je altijd de kans grijpt en je best doet om te winnen.

  • aromatische houtige geur vol mannelijke energie
  • moedigt mannen aan in alledaagse zaken en in de liefde
  • deze geur in een sportief-elegante flacon is gelanceerd in 2020

Samenstelling van de geur
Eerst worden je zintuigen betoverd met een energieke geur van basilicum aangevuld met gentiaan. Dit duo van groene tonen symboliseert de ademhaling die belangrijk is voor je beweging naar het doel. Vervolgens ruik je de kracht vertegenwoordigd door de intense houtachtige tonen van vetiver en cashmeran. Ze dringen door je zintuigen als een golf van energie wanneer je besluit te winnen.

Het verhaal van de geur
Lacoste Match Point is ontstaan met het idee dat alles mogelijk is en dat het leven eigenlijk een mooie sport is. Tegelijkertijd werd een nieuwe pijler van het merk in het parfumportfolio van Lacoste gebouwd. Deze geur vindt verbindingen die zowel bij sport als het leven daarbuiten horen en interpreteert ze door zijn geurcompositie.

De verwijzing naar tennis als een onafscheidelijk aspect, dat niet alleen verbonden is met de geur maar met het hele merk, herken je op het eerste gezicht. De bodem van het flesje heeft de vorm van een afdruk van de beslissende bal en de dop is versierd met het patroon van een tennisracket van René Lacoste zelf. Het witte label wordt verdeeld door de lijn van de tennisbaan waar een spannende wedstrijd plaatsvindt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Gentiaan
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cashmeran, Vetiver
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Match Point