Lacoste L'Homme Lacoste Intense

Gift Set I.

Lacoste L'Homme Lacoste Intense Gift Set  I.
Lacoste L'Homme Lacoste Intense Gift Set  I.
Eau de Toilette 50 ml + Aftershave balsem 75 ml
35,90

Code: LAC2557 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
donderdag 25-7-2019
Lacoste L'Homme Lacoste Intense
Eau de Toilette 50 ml + Aftershave balsem 75 ml | 35,90

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Beoordeling Lacoste L'Homme Lacoste Intense

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!