Lacoste L'Homme Lacoste

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Lacoste L'Homme Lacoste Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Lacoste L'Homme Lacoste Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
75 ml
20,70

Code: LAC2231 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 24-10-2018
Lacoste L'Homme Lacoste
75 ml | 20,70

Beschrijving van het parfum Lacoste L'Homme Lacoste

De geparfumeerde deostick Lacoste L'Homme Lacoste vult uitstekend de geur van dezelfde collectie aan. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.