Lacoste Essentialeau de toilette voor Mannen

2×
Lacoste Essential eau de toilette voor Mannen
Lacoste Essential eau de toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
76,00

Je bespaart 55%
125 ml
33,90

Code: LAC0034 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Beschrijving van het parfum Lacoste Essential
Samenstelling

Welke eigenschappen moet je ideale geur hebben? Als je verlangt naar een geur die je 's ochtends aanbrengt en die langzaam vervaagt tot het einde van de dag, dan is de eau de toilette voor mannen Lacoste Essential de juiste keuze voor jou. Je ervaart een uitbarsting van energie en een dagelijkse sensuele ervaring voor jezelf en je omgeving.

  • houtachtige geur met tonen vol energie
  • met een gepatenteerde technologie van geleidelijke afgifte na verloop van tijd
  • de geur is ideaal om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
Je zintuigen zullen vanaf het begin betoverd worden door de tonen van sappige mandarijn die zich harmonisch mengen met zwarte bessenbladeren en licht bittere bergamot die de citrus-topnoten tot perfectie brengt. Nadat de topnoten hun sterkste punt hebben bereikt en langzaam naar de achtergrond verdwijnen, maken ze ruimte voor de combinatie van bedwelmende roos en pittige peper. Warm cederhout en aardse patchoeli zullen je overtuigen dat de geur lang om je heen blijf hangen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Bessen Blad , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Sandelhout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Wij schreven over Lacoste Essential
Artikelen

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Essential