Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert Douchegel voor Mannen

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert Douchegel voor Mannen
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert Douchegel voor Mannen 1
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert Douchegel voor Mannen 2
   meer

  Varianten Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert

  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert Douchegel voor Mannen 150 ml Douchegel voor Mannen 150 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: LAC0841

  Omhoog

  Over merk Lacoste

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

  René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

  Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

  Omhoog

  Beoordeling Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert

  Wat vind je van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Vert ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu