Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Eau de Toilette voor Vrouwen

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Eau de Toilette voor Vrouwen
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
56,56

Je bespaart 54%
50 ml
25,89

Code: LAC02957 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche
Samenstelling

Het eau de toilette voor vrouwen Lacoste L. 12.12 Pour Elle Eau Fraiche schenkt je ook op de allerheetste dagen verfrissing en geeft je nieuwe energie als je die nodig hebt.

  • een sprankelende, florale geur
  • geschikt voor de speelse vrouw
  • als geschapen voor hete lente- en zomerdagen

Samenstelling van de geur
Je wordt meteen vanaf het begin overspoeld door de verfrissende grapefruit, de gele mandarijn en de elegante roze peper. Even later komt het hart van de geur, bestaande uit de uiterst romantische en elegante magnolia, en gecompleteerd dor jasmijn en watergeuren. De basis van de geur wordt gevormd door de exotische patchouli en muskus die dit eau de toilette uit 2018 een verleidelijke afloop geven.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gele Mandarijn , Roze Peper , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Water noten , Magnolia , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Patchuli
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche