Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche Eau de Toilette voor Mannen

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche Eau de Toilette voor Mannen
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
85,85

Je bespaart 42%
175 ml
49,00

Code: LAC02954 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche
Samenstelling

Het eau de toilette Lacoste L. 12.12 Eau Fraiche is als koele lucht tijdens een hete zomerdag. Fris jezelf op met deze unieke geur van Lacoste!

  • een citrusachtige watergeur
  • geschikt voor de energieke man
  • perfect voor de zonnige lente- en zomerdagen

Samenstelling van de geur
Je dompelt jezelf onmiddellijk onder in een verfrissende golf van citroensap en waterakkoorden. Die worden vervolgens aangevuld met frisse groene accenten en de geur van limoncello, een citroenlikeur. Daarom is L. 12.12 Eau Fraiche uit 2018 een perfecte verkoeling bij warm weer. De basis van de compositie bestaat uit cederhout, patchouli en de verleidelijke muskus die de geur mannelijkheid verlenen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Water noten , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Limoncello , Groene noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Patchuli
Geursoort
citrus, water noten

Over het merk Lacoste

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.

Review Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche