label.mTherapy Age-Defying Arganolie voor Glans

label.m Therapy Age-Defying Arganolie voor Glans
label.m Therapy Age-Defying Arganolie voor Glans
100 ml

Code: LBM1613 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving label.m Therapy Age-Defying
Kenmerken

Trakteer je haar op wat luxe verzorging. Klassieke haarolie van label.m Therapy Age-Defying zal het zijdezacht, en glanzend maken.

Kenmerken:

  • geeft het haar stevigheid en soepelheid
  • geeft het haar een fluwelen zachtheid
  • regenereert en beschermt het haar aanzienlijk
  • geeft je haar glans

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig of droog haar, vooral op de lengtes en punten. Kan elke dag gebruikt worden.

Kenmerken

Consistentie
olie
Haartype
alle haartypen
Actieve stoffen
arganovo ulje

Over het merk label.m

De haarcosmetica van label.m is een wereldberoemd merk dat de laatste trends in de haarcosmetica weerspiegelt. De producten worden ontwikkeld door professionele stytlisten onder het creatieve toezicht van een dynamisch artistiek team met een internationale vertegenwoordiging, aan het hoofd waarvan Toni Mascolo en Sacha Mascolo-Tarbuck staan. Het merk label.m werd in 2005 in Londen opgericht uit liefde voor creativiteit en enthousiasme voor het coiffeursmetier. Het merk beschouwt het als zijn missie om de creativiteit en individualiteit van professionele stylisten en alle klanten wereldwijd te ondersteunen.

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling van de producten, gecombineerd met een visionaire blik van het nu legendarische artistieke team (TONY&GUY) zijn de motor voor de creatie van steeds weer nieuwe technieken en dynamische innovaties van de producten die de nieuwste trend in de haarverzorging belichamen. De ingrediënten van de producten van label.m worden verkregen uit natuurlijke stoffen. Geen enkel product is op dieren getest en label.m huldigt Fair Trade.

Review label.m Therapy Age-Defying