label.mAnti-Frizz Shampoo voor Onhandelbaar en Pluizig Haar

label.m Anti-Frizz Shampoo  voor Onhandelbaar en Pluizig Haar
label.m Anti-Frizz Shampoo  voor Onhandelbaar en Pluizig Haar
300 ml

Code: LBM02448 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Gebruik de code 15hair in het winkelmandje en je hebt de 15% korting op haarvezorgingsproducten. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving label.m Anti-Frizz
Kenmerken

De shampoo label.m Anti-Frizz reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • vermindert de broosheid van het haar
  • laat het haar zacht achter
  • voegt glans en volume toe
  • versterkt de haarvezels
  • hydrateert intensief
  • regenereert en voedt het haar

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden.

Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Glans en zachtheid, haar glad maken, Regeneratie
Type hoofdhuid
normale hoofdhuid
Haarproblemen
onhandelbaar, beschadigd

Over het merk label.m

De haarcosmetica van label.m is een wereldberoemd merk dat de laatste trends in de haarcosmetica weerspiegelt. De producten worden ontwikkeld door professionele stytlisten onder het creatieve toezicht van een dynamisch artistiek team met een internationale vertegenwoordiging, aan het hoofd waarvan Toni Mascolo en Sacha Mascolo-Tarbuck staan. Het merk label.m werd in 2005 in Londen opgericht uit liefde voor creativiteit en enthousiasme voor het coiffeursmetier. Het merk beschouwt het als zijn missie om de creativiteit en individualiteit van professionele stylisten en alle klanten wereldwijd te ondersteunen.

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling van de producten, gecombineerd met een visionaire blik van het nu legendarische artistieke team (TONY&GUY) zijn de motor voor de creatie van steeds weer nieuwe technieken en dynamische innovaties van de producten die de nieuwste trend in de haarverzorging belichamen. De ingrediënten van de producten van label.m worden verkregen uit natuurlijke stoffen. Geen enkel product is op dieren getest en label.m huldigt Fair Trade.

Review label.m Anti-Frizz