La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce

Oogschaduw

1×
La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce Oogschaduw
La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce Oogschaduw
Tint 01 Gris 4 gr

Code: LRP0117 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce
Tint 01 Gris 4 gr

Breng mij op de hoogte

Product beschrijving La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce

Met de oogschaduw La Roche-Posay Respectissime Ombre Douce kun je je oogleden naar eigen wens van schaduw voorzien en elke make-up een nieuwe dimensie geven.

Kenmerken:

  • de tinten zijn gemakkelijk te combineren
  • hebben een lange levensduur
  • eenvoudig aan te brengen

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Over het merk La Roche-Posay

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Daarom hebben de producten van La Roche-Posay een minimalistische samenstelling en worden ze geproduceerd volgens strenge productievoorschriften.

Series producten La Roche-Posay zijn afgestemd op de specifieke behoeften van alle soorten van de gevoelige huid en biedt een oplossing voor mensen die last hebben van een intolerante, reactieve, atopische huid of door acne worden geplaagd. De onmisbare basis voor elk product is het thermale water van La Roche-Posay dat antioxiderende en therapeutische eigenschappen heeft en onmiddellijk de gevoelige en geïrriteerde huid kalmeert.

De dermacosmetica van La Roche-Posay bewijst zijn kwaliteit niet alleen met de gedocumenteerde resultaten van klinische studies, maar ook met de talrijke aanbevelingen van toonaangevende dermatologen.