La Roche-PosayPurifying Hand Gel handreinigingsgel

La Roche-Posay Purifying Hand Gel handreinigingsgel
La Roche-Posay Purifying Hand Gel handreinigingsgel
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LRP06584

Onmisbaar om je handen schoon te houden, waar je ook bent. De handgel La Roche-Posay Purifying Hand Gel is ideaal om onzuiverheden van de huid te verwijderen en komt vooral van pas wanneer je geen toegang hebt tot water en zeep.

Kenmerken:

  • voor perfect schone handen zonder water en zeep
  • handige verpakking die je altijd bij de hand kunt hebben
  • ideaal voor op reis
  • droog de huid niet uit, zelfs bij dagelijks gebruik

Ingrediënten:

  • parfumvrij

Hoe te gebruiken:
Neem een kleine hoeveelheid in je handpalm en smeer in beide handpalmen totdat je handen droog zijn. Niet afspoelen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Daarom hebben de producten van La Roche-Posay een minimalistische samenstelling en worden ze geproduceerd volgens strenge productievoorschriften.

Series producten La Roche-Posay zijn afgestemd op de specifieke behoeften van alle soorten van de gevoelige huid en biedt een oplossing voor mensen die last hebben van een intolerante, reactieve, atopische huid of door acne worden geplaagd. De onmisbare basis voor elk product is het thermale water van La Roche-Posay dat antioxiderende en therapeutische eigenschappen heeft en onmiddellijk de gevoelige en geïrriteerde huid kalmeert.

De dermacosmetica van La Roche-Posay bewijst zijn kwaliteit niet alleen met de gedocumenteerde resultaten van klinische studies, maar ook met de talrijke aanbevelingen van toonaangevende dermatologen.