La Roche-Posay Lipikar Huile

Verzachtende Relipiderende anti-irriterende wasolie

La Roche-Posay Lipikar Huile Verzachtende Relipiderende anti-irriterende wasolie
La Roche-Posay Lipikar Huile Verzachtende Relipiderende anti-irriterende wasolie
La Roche-Posay Lipikar Huile Verzachtende Relipiderende anti-irriterende wasolie
750 ml
29,90

Code: LRP2520 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 22-1-2019
La Roche-Posay Lipikar Huile
750 ml | 29,90

Beschrijving van de cosmetica La Roche-Posay Lipikar Huile

De doucheolie La Roche-Posay Lipikar Huile geeft de huid het nodige vocht en verzorging. Na gebruik zal je huid stralen van vitaliteit.

Kenmerken:

  • kalmeert de droge huid
  • verzacht en verhoogt de elasticiteit van de huid
  • versterkt de beschermende hydrolipidenfilm
  • ontspant de huid en beschermt hem tegen irritatie

Hoe te gebruiken:
Breng aan bij douchen of baden. Breng aan op de huid van het hele lichaam en spoel vervolgens af met warm water. Giet direct in het bad en roer. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
atopische, droog tot zeer droog

Over het merk La Roche-Posay

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Daarom hebben de producten van La Roche-Posay een minimalistische samenstelling en worden ze geproduceerd volgens strenge productievoorschriften.

Series producten La Roche-Posay zijn afgestemd op de specifieke behoeften van alle soorten van de gevoelige huid en biedt een oplossing voor mensen die last hebben van een intolerante, reactieve, atopische huid of door acne worden geplaagd. De onmisbare basis voor elk product is het thermale water van La Roche-Posay dat antioxiderende en therapeutische eigenschappen heeft en onmiddellijk de gevoelige en geïrriteerde huid kalmeert.

De dermacosmetica van La Roche-Posay bewijst zijn kwaliteit niet alleen met de gedocumenteerde resultaten van klinische studies, maar ook met de talrijke aanbevelingen van toonaangevende dermatologen.