La Roche-Posay EffaclarGift SetII. voor Vrouwen

La Roche-Posay Effaclar Gift Set  II. voor Vrouwen
La Roche-Posay Effaclar Gift Set  II. voor Vrouwen

Code: LRP06509 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Effaclar DUO (+) corrigerende en vernieuwende anti-acneverzorging tegen imperfecties van de huid en acne sporen 40 ml + Effaclar Dieptereinigings Gel voor Vette en Gevoelige Huid 50 ml

Cadeautje voor jou
Ontdek het wonderbaarlijke Hyalu B5 serum met hyaluronzuur. Je hoeft maar producten van La Roche-Posay te kopen boven de 25 EUR en je krijgt er gratis een miniatuurtje van het serum bij!
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Product beschrijving La Roche-Posay Effaclar
Kenmerken

Alles voor een prachtige huid in één verpakking. Met de cosmeticaset La Roche-Posay Effaclar Effaclar kan je jezelf plezier doen

Kenmerken:

  • geschikt voor een huid met oneffenheden
  • geschikt voor een vette huid
  • voor intensieve hydratatie van de huid
  • voor grondige reiniging van het gezicht

Ingrediënten:

  • cosmeticatasje zit erbij

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Reiniging, Regeneratie, Anti-acne, Poriën minimalisatie
Set variant
Gift Set
Zonbescherming
zonder SPF
Wanneer te gebruiken
dag

Over het merk La Roche-Posay

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Daarom hebben de producten van La Roche-Posay een minimalistische samenstelling en worden ze geproduceerd volgens strenge productievoorschriften.

Series producten La Roche-Posay zijn afgestemd op de specifieke behoeften van alle soorten van de gevoelige huid en biedt een oplossing voor mensen die last hebben van een intolerante, reactieve, atopische huid of door acne worden geplaagd. De onmisbare basis voor elk product is het thermale water van La Roche-Posay dat antioxiderende en therapeutische eigenschappen heeft en onmiddellijk de gevoelige en geïrriteerde huid kalmeert.

De dermacosmetica van La Roche-Posay bewijst zijn kwaliteit niet alleen met de gedocumenteerde resultaten van klinische studies, maar ook met de talrijke aanbevelingen van toonaangevende dermatologen.

Review La Roche-Posay Effaclar