La Roche-Posay Anthelios XL

Fluid voor Gevoelige Huid

La Roche-Posay Anthelios XL Fluid  voor Gevoelige Huid
La Roche-Posay Anthelios XL Fluid  voor Gevoelige Huid
La Roche-Posay Anthelios XL Fluid  voor Gevoelige Huid
SPF 50+ 125 ml
21,90

Code: LRP0011 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-2-2019
La Roche-Posay Anthelios XL
SPF 50+ 125 ml | 21,90

Beschrijving van de cosmetica La Roche-Posay Anthelios XL

Het beschermende zonnebrandmiddel La Roche-Posay Anthelios XL is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • voorkomt allergische reacties op de zonnestraling
  • eenvoudig uit te smeren en laat geen vettig laagje achter
  • het product is waterbestendig

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Breng voor het verblijf in de zon een toereikende hoeveelheid aan op de huid van het hele lichaam. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Kenmerken

Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)
Consistentie
fluid
Huidtype
gevoelig

Over het merk La Roche-Posay

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Daarom hebben de producten van La Roche-Posay een minimalistische samenstelling en worden ze geproduceerd volgens strenge productievoorschriften.

Series producten La Roche-Posay zijn afgestemd op de specifieke behoeften van alle soorten van de gevoelige huid en biedt een oplossing voor mensen die last hebben van een intolerante, reactieve, atopische huid of door acne worden geplaagd. De onmisbare basis voor elk product is het thermale water van La Roche-Posay dat antioxiderende en therapeutische eigenschappen heeft en onmiddellijk de gevoelige en geïrriteerde huid kalmeert.

De dermacosmetica van La Roche-Posay bewijst zijn kwaliteit niet alleen met de gedocumenteerde resultaten van klinische studies, maar ook met de talrijke aanbevelingen van toonaangevende dermatologen.