La Prairie La Prairie Cellular Eye

Oog Make-up Remover

La Prairie La Prairie Cellular Eye Oog Make-up Remover
La Prairie La Prairie Cellular Eye Oog Make-up Remover
125 ml
57,80

Code: LPR0053 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
La Prairie La Prairie Cellular Eye
125 ml | 57,80

Product beschrijving La Prairie La Prairie Cellular Eye

Het afschminkpreparaat La Prairie La Prairie Cellular Eye zorgt voor een perfecte en zachte verwijdering van de make-up, zelfs rond de ogen.

Kenmerken:

  • lost perfect zelfs waterbestendige make-up op
  • hydrateert en verzacht de huid
  • heeft een kalmerend effect
  • laat de huid fris achter

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Breng aan op een cosmetische wattentampon, plaat op de gesloten ogen en laat even werken. Verwijder voorzichtig en zonder wrijven de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Consistentie
emulsie
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk La Prairie

Het merk La Prairie werd in de gelijknamige Zwitserse kliniek aan de oever van het meer van Genève geboren. De arts Paul Niehans toonde hier aan dat het onderzoek naar cellen en revolutionaire technologieën in combinatie met nieuwe substanties het verouderingsproces sterk kunnen afremmen. La Prairie Clinic werd zo pionier naar celveroudening.

De klanten van de kliniek waren beroemdheden als Charlie Chaplin, Marlene Dietrich en Charles de Gaulle. Nu, na enkele tientallen jaren onderzoek en grensverleggende ontdekkingen, is La Prairie synoniem met het wetenschappelijk onderzoek naar schoonheid, luxe en perfectie.

Het vlaggenschip van het merk La Prairie zijn huidverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op het revolutionaire gepatenteerde ingrediëntencombinatie Exclusive Cellular Complex. Die verhindert effectief de veroudering van de huid en beschermt hem tegen negatieve omgevingsinvloeden.

Ook omvat het merk La Prairie luxueuze, sensuele en elegante eaux de parfum en eaux de toilette met de beste ingrediënten.